Noi o să fim părinții ale căror odrasle o să fugă de noi prin cluburi

Băi nu știu cât de mult realizați asta dar… da, suntem părinții ai căror copii o să fugă de noi prin cluburi. Sau noi de ei? :))

Dar hai să facem un exercițiu de imaginație:
În mod normal un cuplu clasic aflat în actualele tipare ale societății se căsătoresc și fac un copil undeva în intervalul de 23-27 dar hai să alegem 25 ca o medie.

Bun. Deci avem pe Ion și Maria. Familie tradițională parte a cunoscutului tipar deja. Se căsătoresc pe la 24 de ani, la 25 au primul copil și ultimul pentru că s-au grăbit și deja e greu cu banii dar de, timpul nu stă pe loc și trebuiau să-l facă.
Își cresc frumos pruncul, îl duc la Biserică, vara își face vacanțele pe la Buni, îl învață ce-i bine și ce e rău cum au citit ei în nu știu ce articole pe net dar e bine, e un băiat respectuos. Gheorghiță, că așa-l cheamă ca pe Bunicul, în week-end-uri rămâne cu bona că Ion și Maria simt că-și pierd tinerețile în casă și vor să mai iasă și ei la un film, mai vor să-și dea temelie în club din când în când cu prietenii lor care încă n-au familii.

Anii trec și Gheorghiță ajunge la Liceu iar ca un copil crescut și educat cum trebuie de părinții lui rupe lanțul și se apucă de băut și de fumat și inevitabil ajunge să o ardă șmecherește prin cluburi. Cam greu însă, pentru că Maria și Ion ard și ei tot prin cluburi, mai bătrânește acum dar o ard.

Versat, Gheorghiță le învață traseul și îi evită dar într-o seară după ce și-a dat temelie cu vreo 7 shot-uri de Jagermeister și vreo 5 dintr-un joint dubios ajunge în club cu părinții . După vreo 30 de minute se produce inevitabilul:îi dă coate lu’ ta-su în drum spre baie, grăbit să nu cumva să vomite în încăpere. Atunci se termină șmecheria, îl văd mort, Maria face atac de panică văzându-și băiatul, Gheorghiță și el pentru că era rupt de la legale. Ion nu prea înțelege mare lucru pentru că și el era cam rupt de beat. Cert e că Gheorghiță a cam belit pula și s-a cam terminat șmecheria. La fel și pentru Maria și Ion. De atunci, Sâmbăta se uită la emisiuni triste pe A3 sau Kanal D.

Nu vă reproduceți dacă sunteți animale de noapte. Eu personal nu vreau sau poate după 30 de ani.

În oricecaz mă sperie gândul că mă voi întâlni cu băiatul meu, amândoi rupți pe pill la Sunwaves. Pentru că oricât de mult i-aș spune eu că nu sunt bune cu siguranță o să le încerce.

Ia ziceți, cum sună? Cine o să caute peste 20 de ani cluburi cât mai ascunse? Noi sau ei? 😂

Sau mai rău.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: